ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Καινοτομία
στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Αυτό που μας διακρίνει στην Ambiever είναι η επιλογή και ανάπτυξη θεματικών projects και καινοτώμων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που συνδεόνται με αξίες και δυνατά μηνύματα με έντονο ελληνικό χαρακτήρα.

Η Ελλάδα ανέκαθεν είχε στο DNA της έννοιες όπως τη φιλοξενία, το φιλότιμο, την αλληλεγγύη, την προσφυγιά, τον πολιτισμό.
Τα projects που σχεδιάζουμε θέτουν στο επίκεντρο τις έννοιες αυτές και αποτελούν αφετηρία για την ανάπτυξη ποικίλων δράσεων.

Η Ambiever σχεδιάζει ολοκληρωμένα, πρωτότυπα έργα που συνδυάζουν με πρωτόγνωρο τρόπο την φιλανθρωπία, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων.

Τα παιδιά στο επίκεντρο των δράσεων μας

Στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά.
Οι λόγοι είναι πολλαπλοί:

  • Τα παιδιά αποτελούν μία κοινωνική ομάδα που χρίζει ιδιαίτερης προστασίας και προσοχής. Όταν παιδιά βιώνουν αντίξοες συνθήκες στη ζωή τους, δεν ευθύνονται για αυτές.
  • Τα παιδιά θα αποτελέσουν και θα διαμορφώσουν την κοινωνία του αύριο. Η στήριξη τους και η βοήθεια σε αυτά είναι μία “επένδυση” για μία καλύτερη κοινωνία.
  • Ζούμε σε μία εποχή όπου τα παιδιά αποτελούνε στόχο μία ψεύτικης, εικονικής πραγματικότητας. Στην Ambiever μας ενδιαφέρει μέσω των καινοτόμων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να δημιουργήσουμε ένα έστω μικρό ανάχωμα σε αυτό τον πόλεμο.
  • Η Σοφία Βάνα, ως επικεφαλής της Ambiever, διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Η εμπειρία της αυτή είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για το σχεδιασμό ειδικών δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αφορούν τα παιδιά.