ΠΡΟΦΙΛ AMBIEVER

  Με επικεφαλής τη Σοφία Βάνα, η ομάδα της Ambiever
  πρωτοπορεί με θετική ενέργεια
  και καινοτόμες ιδέες!

  Εκκίνηση από την Ελλάδα

  Η Ambiever σχεδιάστηκε από τον διεθνή όμιλο Axis Blueschild Group που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη καινοτόμων, διεθνών επιχειρηματικών conceptς και που έχει σε διάφορους τομείς δυνατή παρουσία στην Ελλάδα.
  Για τη διεθνή ανάπτυξη της Ambiever η Ελλάδα επιλέχθηκε ως πιλότος για την εκκίνηση, με δεδομένο τα ιδιαίτερα θετικά χαρακτηριστικά της, αλλά και το γεγονός ότι τη διεύθυνση και ανάπτυξη την αναλαμβάνει η Σοφία Βάνα, μακροχρόνιο στέλεχος στην Axis Blueschild.

  Η Σοφία Βάνα επικεφαλής της Ambiever

  Η Σοφία Βάνα διακρίνεται για τη διαχρονική της δραστηριοποίηση σε φιλανθρωπικά ζητήματα, την τοπική αυτοδιοίκηση, τη φιλοζωία και γενικότερα την κοινωνική αλληλεγγύη. Σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό επιχειρηματικών επαφών της, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την καινοτομία στο χώρο της κοινωνικής ευθύνης.
  Η Σοφία Βάνα πλαισιώνεται στην Ambiever από ένα δυνατό team. Ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της το όραμα και την αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο αύριο. Τα μέλη της Ambiever ομάδας συνδυάζουν κατάρτιση, εργασιακή εμπειρία και ενδιαφέρον για κοινωφελή δράση.

  READ MORE

  Sofia Vana

  Σπούδασε αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έκανε επιπλέον σπουδές στη δημοσιογραφία και στα οικονομικά.
  Από το 2010 εργάζεται στον επιχειρηματικό τομέα.
  Η Σοφία Βάνα διετέλεσε key account manager της διεθνούς συμβουλευτικής Blueschild Consulting στην Ελλάδα.

  READ MORE